Onze Diensten

Buitenschoolse-opvang

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar voelen zich thuis op de buitenschoolse opvang van ”Mijn Kinderopvang”. De buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang voor schooltijd, en na schooltijd, op wekelijkse vrije dagen en in de schoolvakanties. ”Mijn Kinderopvang” vindt het belangrijk dat de opvang geen voortzetting is van de school. De BSO is dan ook echt vrije tijd. De kinderen bepalen voor een belangrijk deel zelf wat ze gaan doen. Ze kunnen even rustig bijkomen na schooltijd, of juist lekker spelen met hun vriendjes. Ze praten bij met de leiding, of we begeleiden hen zo mogelijk naar sport of muziekles. Verder organiseren we, met name in de vakanties, verschillende activiteiten, zoals een bezoek aan een museum of park. Sinds 2014 zijn onze vestigingen allemaal VVE gecertificeerd, al onze personeelsleden zijn gediplomeerd VVE -Piramide dus educatief dat is Mijn Kinderopvang absoluut. Dit geldt dus niet alleen voor de peuterspeelzaal maar voor alle opvang soorten. wij hebben het educatieve gedeelte overal in toegepast en werken op alle groepen mee.

Dagopvang

Een vertrouwde omgeving voor uw kind. Dat is wat het kinderdagverblijf van “Mijn Kinderopvang” uw kind bied. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat uw kind zich geborgen voelt en de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen zodat u de zorg voor uw kind met een gerust hart uit handen kunt geven. Het kinderdagverblijf is een kleurrijke, aangename en veilige plek voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Sinds 2014 zijn onze vestigingen allemaal VVE gecertificeerd, al onze personeelsleden zijn gediplomeerd VVE -Piramide dus educatief dat is Mijn Kinderopvang absoluut. Dit geldt dus niet alleen voor de peuterspeelzaal maar voor alle opvang soorten. wij hebben het educatieve gedeelte overal in toegepast en werken op alle groepen mee.

Peuterspeelzaal

Kinderen ontdekken de wereld spelenderwijs. Met de uitdagende activiteiten van Piramide is dit een feest. Het initiatief ligt in eerste instantie bij de kinderen. Waar nodig begeleiden de pedagogisch medewerkers bij het spelen en leren. Piramide werkt volgens vier vaste stappen: Oriënteren, Demonstreren, Verbreden en Verdiepen. Daarmee wordt elk onderwerp dat aan bod komt telkens verder verkend.Over Mijn Kinderopvang

U wilt voor uw kind natuurlijk alleen de beste zorg en een vertrouwde omgeving waarin ze zich thuis kan voelen. Uw kind aan een ander toevertrouwen is een grote stap. Een stap die zorgvuldig moet worden genomen en misschien veel vragen met zich mee zal brengen.

Op deze website geven we u een algemeen idee van waar wij als kinderdagverblijf voor staan.

Lees Meer

Onze diensten

Hieronder staan de de diensten die
Mijn Kinderopvang te bieden heeft:

  • Kinderopvang 0 t/m 4 jaar
  • Buitenschoolse opvang 4 t/m 12 jaar
  • Voorschoolse opvang 4 t/m 12 jaar
  • Naschoolse opvang 4 t/m 12 jaar
  • Peuterspeelzaal met VVE 2 t/m 4 jaar

Lees Meer

Laatste Nieuws

Bekijk alle nieuwsbrichten